Blog

16 nov

Haarsalon Michelle

  • (0) comments
  • 16-11-2012 18:01:18

Voor de onlangs tot nummer 1 verkozen haarsalon Michelle, hebben we een aantal foto's mogen maken voor de nieuwe website eraan zit te komen. Zij verzorgen ook tijdens onze glamourshoots de visagie en haarstyling.

lees verder
17 sep

Geslaagde bruidsbeurs van der Valk

  • (0) comments
  • 17-9-2012 21:37:55

Gisteren was het ondanks de heerlijke temperatuur buiten een gezellige drukte bij de bruidsbeurs van Twente. Dit jaar gehouden bij Hotel van der Valk in Hengelo. Een mooie zaal met voldoende ruimte en mooi ambiance voor trouwen. Genoeg aanspraak gehad bij onze stand, en geinteresseerde bruidsparen, dat geeft de burger weer moed. Tijdens de bruidsshow nog een aantal foto's gemaakt waarbij ook dochter Maud mocht aantreden als bruidsmeisje. Zij die niet geweest zijn en toch nog het een en ander willen zien kunnen geheel vrijblijvend een afspraak maken. We bespreken graag onze nieuwe ideeën.

lees verder
27 aug

bruidsbeurs twente 16 september as HOTEL VAN DER VALK

  • (0) comments
  • 27-8-2012 19:13:43

Op zondag 16 september as is het weer zover, DE bruidsbeurs van Twente wordt dan weer gehouden en wij zijn ook weer van de partij, met nieuwe voorbeelden. De lokatie is dit jaar in Hengelo bij Hotel van der Valk . Met medewerking van diverse standhouders zoals aimée ,stalhouderij schouwink , limo twente , tiecke & mulder , en nog veel meer. het belooft wederom een gezellige bruidsshow te worden. Kortom ben je van plan te gaan trouwen, zoek je nog een jurk of pak en misschien wel een bruidsfotograaf, laat deze show dan niet aan je neus voorbij gaan

lees verder
2 jul

Prewedding shoot

  • (0) comments
  • 2-7-2012 22:58:53

In de studio hebben we voor een aanstaand bruidspaar de prewedding shoot gedaan. Voor het bruidspaar een mooie gelegenheid om te wennen aan het poseren voor de camera met de camera op hen gericht. In een ontspannen sfeer werden verschillende poses uitgedacht en vast gelegd door de camera. Hoofdzakelijk Nikon SB900 flitsers gebruikt voor de verlichting, dit in combinatie met de pocket wizzards.

lees verder
6 jun

Nieuw Artfotoblok

  • (1) comments
  • 6-6-2012 16:11:58

We zijn continue bezig om nieuwe ideëen te bedenken en aan te bieden, we hebben nu het Artfotoblok, die in verschillende maten te verkrijgen is vanaf 25x25 cm. De opname van maximaal vier personen inclusief een Artfotoblok op het formaat 25x25 kost €100,00. Ter introductie hebben we deze binnenkort bij de sweetdeal in actie, houd de krant of de website van sweetdealenschede in de gaten.

lees verder
21 mei

Hemelvaart weekend, PRACHTIG

  • (0) comments
  • 21-5-2012 22:28:11

Velen trekken er met Hemelvaart nog even op uit, kijken of alles nog aanwezig is in de caravan, cq vouwwagen. Mooi lang weekend. Een relax moment voor hen die het examen doen, waaronder ook twee van onze dochters. Maar ook altijd een tijd voor bruidsparen om hun trouwdag te plannen, soms voor de Hemelvaart en vaak de vrijdag na de Hemelvaart. Wij konden ons opmaken voor twee trouwerijen, Saskia ging met Suzan en Thijs naar het Singraven in Denekamp alwaar alles zich afspeelde, de reportage als ook de Huwlijksvoltrekking in de prachtige zaal. Met het stralende bruidspaar was het een plezier om de bruidsreportage te doen.

lees verder
2 mei

buuv en buuv voor een glamourportret

  • (1) comments
  • 2-5-2012 20:39:10

Vandaag werd Natascha bij ons ontvangen voor een glamourportret, aangeboden door haar man. Niets vermoedend werd ze door buurvrouw Nadine meegelokt, een paar mooie kleren mee, kinderen bij opa en oma en dan op pad, naar de fotostudio van Snijdersfotografen. Ontvangen met een welkomstdrankje kon ze plaatsnemen in de stoel van de visagist, @hsmichelle, en werden de wensen en mogelijkheden doorgenomen. Intussen in de studio de setting opgebouwd, en eenmaal klaar met de visagie kon de shoot beginnen, meerdere settings gedaan en ook natuurlijk met buurvrouw (buuv) Nadine nog op de foto. Haar man zal blijverrast zijn, als ze thuiskomt.

lees verder
27 apr

Lintjesregen in Enschede

  • (0) comments
  • 27-4-2012 18:56:47

Vandaag was het weer de eer aan de burgemeester van Enschede om de gedecoreerden in het zonnetje te zetten. Het waren er dit keer totaal 28, die gedecoreerd werden in de Orde van Oranje Nassau, onder hen drie die geridderrd werden in de Orde van Orjane Nassau. Vele vrijwilligers die zich op de een of andere manier hebben ingezet het afgelopen jaar voor allerlei instanties werden in twee groepen gehuldigd, na eerst het ontvangst met koffie en petit Fleur.

lees verder
13 apr

Schoolfotografie in Enschede

  • (1) comments
  • 13-4-2012 11:48:52

e zijn weer druk bezig met het maken van schoolfoto's in oa Enschede, het liefst nog voor moederdag, dan kunnen de nabestellingen op oa canvas nog op tijd geleverd worden. Wij doen dit met twee personen, Saskia de portretten en Peter de groepsfoto's, en tevens de hulp bij de portretten zodat op de kleine details gelet kan worden, de kinderen goed neerzetten. Het is dus niet zitten, foto de volgende. Gisteren de Wielerbaan in Enschede gedaan, ruim 300 kinderen op de foto, individueel en de familiefoto en de groepsfoto's. Mede dankzij de goede samenwerking met de school alles in één dag verlopen en dus niet meer overlast dan nodig voor de school. De foto's inmiddels verstuurd zodat alles optijd voor moederdag geleverd kan worden, top. Met oa flitsset van Fotoflits alles mooi kunnen uitlichten, op naar de volgende school ergens in Enschede en omstreken

lees verder
5 apr

Foto bij redactioneel stuk

  • (1) comments
  • 5-4-2012 17:39:51

en tijdje terug de foto mogen maken voor het het vakblad voor uitvaartprofessionals, het april nummer. Hiervoor naar Hengelo gereden waar alweer sedert 2002 Hermien Embsen samen met haar partner Ton Overtoom Het Moment hebben opgericht. Vooraf bepaald waar de foto te maken, de flitsers geplaatst en zo gefotografeerd dat het kunstwerk goed tot zijn recht kwam, als ook Hermien en Ton. De foto vervolgens opgestuurd zoals de rechterkant laat zien, waar alles opstaat zoals de fotograaf het bedoeld, jammer genoeg echter is dit niet overgenomen en is de foto geplaatst zoals de linkerkant het laat zien, jammer. Helaas komen we dit vaker tegen en zouden we er wel voor willen kiezen dat dit meer overlegd zou worden, mee eens

lees verder