Recensies

  Reageer

Familie foto’s 50 jaar getrouwd
Wat een prachtige foto sessie met alle kinderen/ kleinkinderen van mijn ouders. Peter is in staat geweest om erg spontane en leuke foto’s te maken waarin iedereen lachend en ontspannen op staat. Complimenten! Een aanrader voor iedereen die mooie, spontane en erg professionele foto’s wil laten maken.

Juliette Nijlant
07/11/2017

Oma 100 jaar
Nogmaals hartelijk dank voor de fotosessie van vandaag! De ingelijste foto is echt fantastisch geworden en oma vond het helemaal geweldig!

Pim Theusink
28/06/2017

trouw foto's
op 7 april heeft peter onze trouwfoto's gemaakt Hij heeft bij ons de spanning weg genomen waardoor we een gezellige en leuke shoot hebben gehad . bedankt daarvoor je bent een top fotograaf Groetjes Eddy en Roeli

roelie huisman
22/04/2017

Newbornshoot
Peter is een goede en proffesionele fotograaf die alle tijd neemt. Kwaliteit van de foto's is super en de service top! Echt een aanrader!

Déwi Mentink
06/04/2017

Newbornshoot
Na een fotoreportage ivm met ons trouwen, een familieshoot en een newbornshoot van ons zoontje nu wederom bij peter een newbornshoot gedaan voor ons tweede zoontje.

Déwi Mentink
06/04/2017

Mijn vrijgezellenfeest op 17/09/16
Wat een geslaagde verrassing was deze Glamourshoot! Van het begin tot het einde een super goed en top verzorgde foto shoot incl visagie en high tea. Beide dames van de visagie ook top gedaan! Een fotograaf die je op je gemak stelt en een vriendelijke gastvrouw voor de rand verzorging. Zelfs na een uur uitloop bleef de fotograaf professioneel en kreeg een ieder de aandacht die hij verdiende. Net als de andere dames ben ik ook mega nieuwsgierig naar het eind resultaat..de eerste 2 foto`s beloven al heel wat.... Team Snijders Fotografen, bedankt voor de fantastische dag!

Susan Tienkamp
19/09/2016

vrijgezellenfeest suus
Een geweldige ervaring deze super gezellige middag. Wat een lol kan een mens hebben met een man achter de camera, nou heel veel!! En dan een overheerlijke high tea erbij maakt het plaatje helemaal compleet Super nieuwsgierig naar het eind resultaat!! Super genoten van dit alles. Toppie

bianca bartelds
18/09/2016

vrijgezellenfeest Suus
Zeer geslaagde fotoshoot!! Zeer benieuwd wat het geworden is,en echt top geregeld allemaal????!!! Ga zo dooooor!! Gr Daan

Danielle Leferink
17/09/2016

Vrijgezellenfeest suus
Vandaag een super leuke shoot gehad!!! Ik ben heel erg benieuwd naar de foto's! Bedankt voor de leuke, gezellige, proffesionele dag!

Simone Navis
17/09/2016

Vrijgezellenfeest suus
Het was een super gezellige middag lekkere high tea en en super leuke fotoshoot

Gaby Arkenbout
17/09/2016

Vrijgezellen feest suus
Net een supperleuke shoot gehad... Leuke en gezellige fotograaf... We kijken uit na de foto's

Alice Vd bosch
17/09/2016

Glamourshoot
Net een super leuke glamourshoot gehad. Dank je wel peter en saskia en michelle. We kijken uit naar de foto's!

Evelien Oolbekkink
06/03/2015

Profielfoto's
Gisteren een paar goede en leuke profielfoto's gemaakt door Peter Snijder mogen ontvangen. Ze zijn gemaakt tijdens de Thales Smart Working week. Ontzettend bedankt!

Wouter Hoogstra
06/03/2015

Leuke fotoshoot
Afgelopen week een leuke fotoshoot gehad met ons gezin bij de studio van Peter en Saskia. Aanrader voor iedereen die een professionele fotograaf zoekt.

Tom Schasfoort
06/03/2015