Recensies

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Fotoshoot for business
Voor mijn website en social media wilde ik nieuwe foto's. Peter is bekend met mijn ongeduld en was bereid op korte termijn af te spreken, wat ik al super vond. Een visagiste/kapster werd geregeld voor mijn haar en make-up en toen ging ik met Peter de studio in. We hebben een hoop lol gehad, hij weet een goede sfeer neer te zetten waardoor je écht lacht in plaats van een geforceerd cameralachje. Het was een leuke avond en de foto's zijn geweldig geworden! Als ik weer foto's nodig heb, ga ik zeker weer naar Snijders Fotografen!

Ilona Bloeme

Fotoshoot ouders
Peter heeft een prachtige serie foto's gemaakt van onze ouders! Wij zijn erg blij met deze prachtige foto's. Onze ouders hebben genoten van de fotoshoot. Snijders fotografie is een echte aanrader. In overleg was er van alles mogelijk. Peter bedankt!

Tineke K.

Bruiloft
We hebben genoten van de mooie dag. Door de professionele en gezellige houding van de fotografen hebben wij spontane sprekende foto's van onszelf, al onze gasten en de locatie. Wij hebben van begin tot einde fijn contact gehad en zijn met al onze vragen prettig geholpen. De foto's zijn prachtig nabewerkt en snel aan ons geleverd (wat de familie erg fijn vind). Wij zijn dankbaar voor het werk van Peter en Saskia, waarmee we onze bijzondere dag voor altijd kunnen herinneren. Ik kan deze fotografen aan iedereen aanraden die een gezellige dag willen hebben met professionele foto's.

Marloes Fuch

Speciale momenten
Ben je op zoek naar een fotograaf om een van de mooiste momenten van je leven vast te leggen? Bijvoorbeeld je trouwdag, zwangerschap, of je pasgeboren baby? Nou, wij hebben al deze speciale momenten laten vast leggen door Peter Snijders, en we kunnen ons geen betere fotograaf voorstellen. Hij houdt met al je wensen rekening en dit zorgt voor prachtige foto's om deze momenten onvergetelijk te maken. Een echte aanrader dus!

Bob en Denise

Familiefoto,s
Prachtige mooie foto,s .Goede service en vriendelijk geholpen. Dit is wat je krijgt bij deze fotograaf. Super!!!! Bedankt Peter

G. HAVERKORT

Glamour fotoshoot
Een glamour Fotoshoot geboekt bij snijders- echt een aanrader! Zowel de visagiste als de fotograaf hadden veel bruikbare tips en het resultaat is geweldig. Bedankt voor de leuke middag!!

Anoniem Anoniem

Carnaval
Peter, bedankt voor de leuke carnavalsfoto's van de meisjes. Geen statige foto, maar met tips van jou is het een leuke spontane foto geworden. Het was een gezellige fotoshoot!

Marielle Bergink

Vader 80 jaar.
Peter Snijders heeft een fotoshoot gemaakt van mijn familie voor de 80ste verjaardag van mijn vader. Een van de foto's vonden wij zo mooi dat wij Peter hebben gevraagd of hij die zo voor ons kon bewerken zodat alleen ons eigen gezin over bleef. Dit heeft hij gedaan en de foto op canvas afgedrukt.De foto is prachtig geworden. Net als de foto voor mijn vader. Leuke fotograaf, ontspannen shoot en prachtige foto's. Een aanrader!

Dagmar Hendriks

Mooie foto's met geweldige service!
Meneer Snijders was bereid om op een feestdag onze familie op de foto te zetten. Hij gaf duidelijke aanwijzingen qua compositie en houding, waardoor we mooi geportretteerd zijn. Zowel bij de aparte gezinsfoto's als de totale familiefoto is het hem gelukt om iedereen er vrolijk maar natuurlijk op te zetten! Tot slot leverde hij nog geweldige service door de foto mooi in te lijsten en af te leveren. Wij zijn erg blij met de shoot en de resultaten er van!

M. terH

Moeder 90 jaar
Mede dankzij Peter Snijders is onze familiedag (om de 90-ste verjaardag van moeder te vieren) extra gezellig geworden. De studio fotoshoot was een onderdeel van het programma. Peter nam alle tijd om elk gezin te portretteren. We voelden ons meteen op ons gemak. De totaal montage die hij er van heeft gemaakt is echt een topstuk! Grote familie? Ga naar Studio Peter Snijders en het wordt gegarandeerd een mooie groepsfoto. Ook de afwerking is prachtig, Peter heeft de supervergroting voor moeder mooi ingelijst. Je moet geen haast hebben, maar dan heb je ook echt wat!!!

Jan Buitinga

Familie foto’s 50 jaar getrouwd
Wat een prachtige foto sessie met alle kinderen/ kleinkinderen van mijn ouders. Peter is in staat geweest om erg spontane en leuke foto’s te maken waarin iedereen lachend en ontspannen op staat. Complimenten! Een aanrader voor iedereen die mooie, spontane en erg professionele foto’s wil laten maken.

Juliette Nijlant

Oma 100 jaar
Nogmaals hartelijk dank voor de fotosessie van vandaag! De ingelijste foto is echt fantastisch geworden en oma vond het helemaal geweldig!

Pim Theusink

trouw foto's
op 7 april heeft peter onze trouwfoto's gemaakt Hij heeft bij ons de spanning weg genomen waardoor we een gezellige en leuke shoot hebben gehad . bedankt daarvoor je bent een top fotograaf Groetjes Eddy en Roeli

roelie huisman

Newbornshoot
Peter is een goede en proffesionele fotograaf die alle tijd neemt. Kwaliteit van de foto's is super en de service top! Echt een aanrader!

Déwi Mentink

Newbornshoot
Na een fotoreportage ivm met ons trouwen, een familieshoot en een newbornshoot van ons zoontje nu wederom bij peter een newbornshoot gedaan voor ons tweede zoontje.

Déwi Mentink

Mijn vrijgezellenfeest op 17/09/16
Wat een geslaagde verrassing was deze Glamourshoot! Van het begin tot het einde een super goed en top verzorgde foto shoot incl visagie en high tea. Beide dames van de visagie ook top gedaan! Een fotograaf die je op je gemak stelt en een vriendelijke gastvrouw voor de rand verzorging. Zelfs na een uur uitloop bleef de fotograaf professioneel en kreeg een ieder de aandacht die hij verdiende. Net als de andere dames ben ik ook mega nieuwsgierig naar het eind resultaat..de eerste 2 foto`s beloven al heel wat.... Team Snijders Fotografen, bedankt voor de fantastische dag!

Susan Tienkamp

vrijgezellenfeest suus
Een geweldige ervaring deze super gezellige middag. Wat een lol kan een mens hebben met een man achter de camera, nou heel veel!! En dan een overheerlijke high tea erbij maakt het plaatje helemaal compleet Super nieuwsgierig naar het eind resultaat!! Super genoten van dit alles. Toppie

bianca bartelds

vrijgezellenfeest Suus
Zeer geslaagde fotoshoot!! Zeer benieuwd wat het geworden is,en echt top geregeld allemaal????!!! Ga zo dooooor!! Gr Daan

Danielle Leferink

Vrijgezellenfeest suus
Vandaag een super leuke shoot gehad!!! Ik ben heel erg benieuwd naar de foto's! Bedankt voor de leuke, gezellige, proffesionele dag!

Simone Navis

Vrijgezellenfeest suus
Het was een super gezellige middag lekkere high tea en en super leuke fotoshoot

Gaby Arkenbout