Hemelvaart weekend, PRACHTIG

  • (0) comments
  • 21/05/2012
Velen trekken er met Hemelvaart  nog even op uit, kijken of alles nog aanwezig is in de caravan, cq vouwwagen. Mooi lang weekend. Een relax moment voor hen die het examen doen, waaronder ook twee van onze dochters.

Maar ook altijd een tijd voor bruidsparen om hun trouwdag te plannen, soms voor de Hemelvaart en vaak de vrijdag na de Hemelvaart. Wij konden ons opmaken voor twee trouwerijen, Saskia ging met Suzan en Thijs naar het Singraven in Denekamp alwaar alles zich afspeelde, de reportage als ook de Huwlijksvoltrekking in de prachtige zaal. Met het stralende bruidspaar was het een plezier om de bruidsreportage te doen. Peter begon in lonneker waar Evelien wachte op haar bruidegom Ronald, samen werden oa foto's gemaakt bij de Lonnekermolen, waarna de weg werd vervolgt naar Hilversum vliegveld om per Helikopter (ja zo'n gek baantje hebben we nog niet) de vlucht naar Montfoort te maken, geweldig, ook een grote verrassing voor het bruidsmeisje Linda. Kunnen terugkijken op geslaagde fotoreportages.

Zaterdag volge alweer optijd een fotosessie in de studio van de familie Bakker, waar oa Nout op de foto ging. Vervolgens de studio omgetoverd voor de glamourshoot voor de avond met dames uit Denekamp, lees meer hierover op de site van glamourshootenschede.nl