Blog

13 apr

Schoolfotografie in Enschede

  • (1) comments
  • 13-4-2012 11:48:52

e zijn weer druk bezig met het maken van schoolfoto's in oa Enschede, het liefst nog voor moederdag, dan kunnen de nabestellingen op oa canvas nog op tijd geleverd worden. Wij doen dit met twee personen, Saskia de portretten en Peter de groepsfoto's, en tevens de hulp bij de portretten zodat op de kleine details gelet kan worden, de kinderen goed neerzetten. Het is dus niet zitten, foto de volgende. Gisteren de Wielerbaan in Enschede gedaan, ruim 300 kinderen op de foto, individueel en de familiefoto en de groepsfoto's. Mede dankzij de goede samenwerking met de school alles in één dag verlopen en dus niet meer overlast dan nodig voor de school. De foto's inmiddels verstuurd zodat alles optijd voor moederdag geleverd kan worden, top. Met oa flitsset van Fotoflits alles mooi kunnen uitlichten, op naar de volgende school ergens in Enschede en omstreken

lees verder
5 apr

Foto bij redactioneel stuk

  • (1) comments
  • 5-4-2012 17:39:51

en tijdje terug de foto mogen maken voor het het vakblad voor uitvaartprofessionals, het april nummer. Hiervoor naar Hengelo gereden waar alweer sedert 2002 Hermien Embsen samen met haar partner Ton Overtoom Het Moment hebben opgericht. Vooraf bepaald waar de foto te maken, de flitsers geplaatst en zo gefotografeerd dat het kunstwerk goed tot zijn recht kwam, als ook Hermien en Ton. De foto vervolgens opgestuurd zoals de rechterkant laat zien, waar alles opstaat zoals de fotograaf het bedoeld, jammer genoeg echter is dit niet overgenomen en is de foto geplaatst zoals de linkerkant het laat zien, jammer. Helaas komen we dit vaker tegen en zouden we er wel voor willen kiezen dat dit meer overlegd zou worden, mee eens

lees verder
30 maa

Jongeren portret in de studio

  • (0) comments
  • 30-3-2012 09:55:28

Deze week werd er een kadobon verzilverd, vorig jaar ter gelegenheid van een huwelijksjubileum aangeboden aan de ouders. In de studio de setting opgebouwd en vervolgens een filter er overheen getrokken voor een stoere look. Deze foto op aluminium komt mooi uit.

lees verder
24 maa

Familieshoot de luxe

  • (2) comments
  • 24-3-2012 20:41:50

Vandaag was de familie Engberink bij ons in de studio voor een familieshoot de luxe, een jaar geleden al besproken maar toen door ernstige ziekte verplaatst en vandaag was het dan zover. De twee dames werden door Michelle van mooie passende makeup voorzien, en de haren kregen uiteraard ook de aandacht, vervolgens hebben we verschillende foto's in een ontspannen sfeer gemaakt. Voor een hapje en drankje was uiteraard ook gezorgd, mooi met het hele gezin onder de pannen. En gelachen hebben we.

lees verder
23 maa

Rabobank jongeren adviseurs

  • (1) comments
  • 23-3-2012 17:49:25

In onze fotostudio hebben we voor de Rabobank Enschede - Haaksbergen de fotoshoot mogen doen van de jongeren adviseurs, nadat we al eerder profielfoto's hadden gedaan van de managers. In meerdere kleding stijlen hebben we ze gefotografeerd met de rabobank als tevreden klant.

lees verder
22 maa

Hoogzwanger en je toch mooi voelen

  • (0) comments
  • 22-3-2012 16:35:16

We hebben met onze visagiste Jessica die 35 weken zwanger is een mooie zwangerschapsfotografie sessie gedaan. Vooral met het licht gespeeld, maar ook wensen van Jessica gefotografeerd, naast dat het een gemoedelijke en ontspannen sfeer was hebben we mooie foto's kunnen maken. Doordat wij, (Saskia en Peter) samen in de studio waren gaf dat een vertrouwd gevoel en kwamen meerdere ideëen naar boven.

lees verder
16 feb

Carnaval in de regio

  • (1) comments
  • 16-2-2012 21:49:23

Jawel het feest barst morgen los, alaaf. We hebben de prins en adjudant van de liduinaschool weer vastgelegd in de studio, Daan en Lars.

lees verder
11 jan

Het jaar voorbij, welkom 2012

  • (0) comments
  • 11-1-2012 21:49:02

Alweer te lang geleden, maar gelukkig is het werk gewoon doorgegaan zowel studiowerk als lokatiefotografie voor oa fc twente. Op dit moment in Londen voor het volgen van lezingen seminars en workshops, bij de SWPP. 2012 mooi afgesloten met een trouwreportage op een mooie lokatie, de grolsch fabriek. Bruidegommen hebben hun aanzoeken weer gedaan, zodat ook de aanvragen weer binnenkomen, leuk. We gaan er met veel plezier en nieuwe inspiratie weer tegen aan voor 2012. Blijf ons volgen, hetgeen ook kan op twitter.

lees verder